Sportivii Alina Dumitru, Corina Caprioriu, Florin Bercean au primit oficial titlul de ”Cetaţean de Onoare al Judeţului Cluj - Clujean de Onoare”


Sportivii Alina Dumitru, Corina Caprioriu, Florin Bercean, antrenorul lotului naţional de judo, dar şi halterofilul Razvan Martin au primit marţi, 28 august, titlul ”Cetaţean de Onoare al Judeţului Cluj - Clujean de Onoare” în şedinţa Consiliului Judeţean Cluj.

Proiectul de hotărâre a trecut de votul consilierilor judeţeni cu 32 de voturi pentru, nicio abţinere şi niciun vot împotrivă.

Vicecampioana olimpica la judo, Alina Dumitru, a primi titlul pentru performantele obtinute în cariera. Sportiva a câstigat 7 medalii de aur si doua de bronz la campionatele europene, 3 medalii de bronz la mondiale si un titlu olimpic la Beijing. La Olimpiada de la Londra, Alina Dumitru a obţinut argintul la 48 de kilograme.

Aceeaşi distincţie a fost acordată şi Corinei Caprioriu, medaliată cu argint la categoria 57 de kilograme la Jocurile Olimpice de la Londra. Antrenorul lotului naţional de judo feminin, Florin Bercean, a primit şi el acelaşi titlu în şedinţa de marţi, 28 august.

Ultimul titlu îi va fi acordat halterofilului Razvan Martin, cel care a obţinut, la Londra, medalia de bronz la categoria 69 de kilograme.


Comentarii Facebook