Spitalul de Recuperare Cluj - un spital etalon. Ministerul Sănătăţii l-a încadrat în categoria instituțiilor cu un nivel de competenţă foarte înalt!


Spitalul Clinic de Recuperare din Cluj-Napoca a obținut o nouă certificare extrem de onorantă. Instituția medicală clujeană a fost clasificată, conform Ordinului emis de Ministerul Sănătății, în categoria IM – nivel de competență foarte înalt.

Membrii comisiei au urmărit criterii complexe de evaluare pentru a analiza modul de realizare a actului medical, organizarea și funcționarea spitalului, precum și calitatea serviciilor oferite pacienților.

În urma procesului de analiză, unitatea medicală situată pe strada Viilor nr. 46-50 din Cluj-Napoca a îndeplinit maximal toate criteriile de evaluare aferente profilului recuperare medicală multidisciplinară, fiind recunoscută, și pe această cale, ca spital etalon, parte din elita spitalelor publice din România.

Reamintim faptul că, la finalul anului precedent, instituția spitalicească a fost reacreditată de către Autoritatea Națională de Management al Calității în Sănătate, obținând un punctaj foarte ridicat, de 86,38%.

Spitalul Clinic de Recuperare este una dintre cele mai prestigioase și emblematice unități sanitare clujene și o recunoscută bază de învățământ medical, facilitând efectuarea procedurilor de examinare, diagnosticare și tratare a pacienților în cele mai bune condiții. Anual, personalul unității sanitare desfășoară actul medical în beneficiul unui număr mediu de 12.000 de pacienți spitalizați pe cele 403 paturi şi aproximativ 36.000 de pacienți tratați ambulatoriu.

Comentarii Facebook