Spectacol de teatru pentru Robi. Ce altă MINUNE a mai trăit

 

Spectacolul ”Teatru pentru Robi” va avea loc sâmbătă, 30 ianuarie, având ca scop colectarea de donații. 

 

În urma derulării campaniei "Cumpără un brăduț de la Robi!” și animați puternic cu dorința de a-l ajuta pe Robi, asociația Art Vobis va susține, cu scop caritabil, în data de 30 Ianuarie 2016, ora 20:00, Str.Dobrogeanu Gherea nr. 17 ( Clubul CFR ) spectacolul „Năbădăi din dragoste”. 

 

Accesul la acest spectacol se va face pe bază de donații, în limita locurilor disponibile, urmând ca banii strânși în urma evenimentului să fie folosiți în scopul ajutorării lui Robi!

 

Vă așteptăm în număr cât mai mare, pentru a-l ajuta și aplauda pe Robi!”, a anunțat Ioan Pugna, taximetristul care a inițiat campania de ajutorare a lui Robi.

 

”Năbădăi din dragoste” e o comedie romantică, o poveste conjugală surprinsă de la prima întâlnire până la instalarea rutinei și a obișnuinței banale de zi cu zi. Acești 2 fățarnici nebuni își spun povestea lor cu mult umor, sarcasm și tandrețe, căci iubirea lor nu e doar iubire, ci și mânie.

 

Distribuție: EA – Alina Andrișoi; EL – Dragoș Popa.

Regia: Alin Zoldi

 

Robi a mai avut o surpriză. El a fost dus, joi, 28 ianuarie, la spital pentru a-i fi emise actele pentru realizarea dosarului de persoană cu handicap.

 

Am fost cu Robert la Clinica de Neurologie pentru intocmirea referatului necesar dosarului la DGASP.

 

Acolo am dat din nou peste oameni deosebiti, medici, care au hotarat impreuna cu Robi sa se interneze 3 zile pentru investigatii paraclinice complexe. Multumesc pe aceasta cale 

 

Asis. Univ. Dr. Vacaras Vitalie care o sa aiba grija de Robi. Asadar , la rugamintea lui, va spun ca Robi o sa lipseasca luni, marti si miercuri de la munca si i roaga pe colaboratori si clienti sa inteleaga”, a mai afirmat Ioan Pugna.

 

Din banii adunați de clujeni, circa 40.000 de euro, Robi și-a cumpărat deja o locuință cu 2 camere și își va schimba ghereta metalică.

 

Cum arată apartamentul cumpărat pentru Robi - VIDEO

Comentarii Facebook