Spargere la o bancă de pe strada Mihai Eminescu din Cluj-Napoca - EXCLUSIV

 

Un spărgător a reușit să pătrundă în sediul unei bănci din Cluj-Napoca, de pe strada Mihai Eminescu, duminică, 3 august.

 

Bărbatul a pătruns în interiorul băncii, unde a acționat în voie. Conform unor surse, hoțul ar fi stat în bancă mai mult timp.

 

Spărgătorul a fost căutat și cu câini specializați în urmărire, dar nu a fost prins până la această oră.

------------------

UPDATE

 

Spargerea a avut loc la ora 22:30. ”Poliţia municipiului Cluj-Napoca a fost sesizată cu privire la faptul că s-ar fi pătruns prin efracţie în incinta unei unităţi economice din zona centrală a municipiului Cluj-Napoca.

 

În fapt, persoane necunoscute, prin escaladarea imobilului şi spargerea unui geam, au pătruns într-un birou din incinta unităţii economice. Din zona birourilor s-ar fi sustras un laptop, un telefon mobil şi un aparat foto.

 

În cauză, poliţiştii efectuează cercetări pentru a identifica persoanele implicate, pentru recuperarea prejudicului cauzat şi pentru luarea măsurilor care se impun, sub coordonarea unităţii de parchet competente”, precizează IPJ Cluj.

--------------

UPDATE 1

 

Reprezentanții Băncii Română pentru Credit și Investiții (BRCI) susțin că oferă informații poliției în legătură cu această spargere. 

 

Referitor la incidentul care s-a petrecut duminica, 3 august 2014 in centrul regional din Cluj Napoca, nu s-au inregistrat pagube.

 

Ancheta este in curs de desfasurare si oferim intregul sprijin organelor abilitate.

 

Vom reveni cu informatii privind rezultatele oficiale ale anchetei, la finalizarea acesteia”, se arată într-un comunicat de presă al băncii.

 

BRCI este fosta ATE Bank, cumpărată în aprilie 2013 de omul de afaceri Dorinel Umbrarescu de la Piraeus Bank, pentru 10,3 milioane de euro.

Comentarii Facebook