Spărgători prinși în flagrant la Cluj! Unul dintre infractori încă este căutat de oamenii legii FOTO/VIDEO



Polițiștii clujeni au depistat și reținut doi bărbați care au pătruns, prin efracţie, într-o locuinţă, în scopul sustragerii de bunuri, iar un al treilea, complice al celor doi, este căutat de oamenii legii.

O altă persoană, cu care cei depistaţi acţionau, este căutată de către poliţişti.

Conform IPJ Cluj, la data de 18 ianuarie a.c., în jurul orei 12:50, cei doi bărbaţi, de 23 şi 32 de ani, din Cluj-Napoca, au intrat, prin efracţie, într-o locuinţă de pe strada Parâng, din Cluj-Napoca, în scopul sustragerii de bunuri, fiind depistaţi de poliţişti.

Asupra acestora au fost găsite instrumente folosite în activitatea infracţională.

În urma probatoriului administrat, poliţiştii au dispus reţinerea celor doi pentru 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă la furt calificat.

La data de 19 ianuarie a.c., pe numele celor depistaţi au fost emise mandate de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Poliţiştii au stabilit că cei doi acţionau împreună cu o altă persoană, un bărbat, de 38 de ani, din Cluj-Napoca, care nu a fost deocamdată depistată, existând indicii că s-ar sustrage urmăririi penale. (bărbatul din imagine)

În continuare se efectuează cercetări pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale a persoanelor implicate. De asemenea, cetăţenii care pot oferi informaţii cu privire la persoana care, deocamdată, nu a fost depistată, sunt rugaţi să apeleze numărul unic de urgenţă 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie.

Comentarii Facebook