Spărgător reținut de polițiștii clujeni. Furase scule de mii de lei


Polițiștii Biroului de Investigații Criminale al Poliției municipiului Turda au reținut un bărbat, bănuit de săvârșirea infracțiunii de furt calificat, în urma unei percheziții.

La data de 5 noiembrie a.c., polițiștii de investigații criminale, cu sprijinul polițiștilor din cadrul Serviciului Criminalistic Cluj, au efectuat o percheziție la locuința unui bărbat de 32 de ani, din Turda, bănuit de săvârșirea infracțiunii de furt calificat, faptă prevăzută și pedepsită de Codul penal”, informează IPJ Cluj.

Conform oamenilor legii, în perioada 25-30 septembrie a.c., bărbatul ar fi pătruns prin efracție în mai multe anexe ale unor imobile de pe raza muncipiul Turda, de unde ar fi sustras unelte, în valoare totală de 7000 de lei.

În urma percheziției, au fost descoperite și ridicate mai multe scule electrice cum ar fi flexuri, mașini de găurit și filetat, prelungitoare, clești metalici și ciocane, bunuri identificate de persoanele vătămate. Astfel, prejudiciul a fost recuperat în proporție de aproximativ 80%.

A fost pus în executare un mandat de aducere, iar în urma probatoriului administrat, bărbatul de 32 de ani a fost reținut pentru o perioadă de 24 de ore.

Ulterior, acesta a fost prezentat magistraților din cadrul Judecătoriei Turda, fiind dispusă luarea măsurii arestului preventiv pentru o perioadă de 30 de zile.

Comentarii Facebook