Spărgător de mașini prins în flagrant la Cluj! Acționa în cartierul Gheorgheni


Poliţiştii clujeni au identificat în flagrant şi au reţinut pentru 24 de ore un tânăr de 22 de ani, din  oraşul Luduş, bănuit de săvârşirea infracţiunii de furt calificat în formă continuată.

Conform aomenilor legii, la data de 23 aprilie a.c., în jurul orei 01.00 ar fi distrus geamul unui autoturism care se afla parcat în cartierul Gheorgheni, din municipiul Cluj-Napoca, cauzând un prejudiciu în valoare de 1000 lei. 

Ulterior, în jurul orei 01.30, acesta ar fi sustras din interiorul unui alt autoturism, de pe raza aceluiaşi cartier, mai multe obiecte, respectiv o geantă care conţinea un laptop, cabluri de alimentare şi conectare, un aparat GPS şi o pereche de căști audio.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat în formă continuată, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul penal, acesta fiind reţinut de polițiști pentru 24 de ore.

Ulterior, tânărul a fost prezentat magistraţilor, care au dispus măsura controlului judiciar pentru 60 de zile faţă de acesta.


Comentarii Facebook