Miercuri 24 Aprilie

Spărgător de mașini, prins de trecători în Mărăști. Poliția l-a preluat și reținut pe 24 de ore

 

Clujenii au dat dovadă din nou de spirit civic în Mărăști, unde au imobilizat un spărgător de mașini, prins în fragrant. 

 

Un bărbat a fost surprins în flagrant delict în timp ce încerca să sustragă bunuri dintr-un autoturism parcat. Acesta a fost depistat şi reţinut de poliţişti pentru furt calificat.

 

La data de 1 iunie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca au identificat şi reţinut, pentru 24 de ore, un bărbat, de 22 de ani, din Turda, pentru comiterea infracţiunii de furt calificat.

 

Din cercetări a reieşit că, prin forţarea geamului portierei, tânărul ar fi pătruns într-un autoturism parcat pe raza cartierului Mărăști, pentru a sustrage bunuri. Dintre scaunele din faţă, ar fi luat un aparat GPS şi două portmonee cu acte şi bani. Acesta a fost nevoit să abandoneze obiectele însuşite, întrucât a fost surprins de trecători, care au alertat poliţia. 

 

Poliţiştii continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale, sub coordonarea unităţii de parchet competente.

 

Poliţia Clujeană le mulţumeşte trecătorilor aflați în zonă pentru vigilenţa şi promptitudinea de care au dat dovadă şi îi indeamnă pe toţi cetăţenii să nu rămână nepăsători la ceea ce se întâmplă în jurul lor. Sesizaţi cu încredere poliţia atunci când ceva sau cineva vi se pare suspect!”, precizează reprezentanții IPJ Cluj. 

 

Proprietarilor de autovehicule, poliţiştii le reamintesc să nu lase la vedere în autoturism bunuri de valoare (genţi, serviete, portofele, telefoane mobile, etc.). Pe timpul nopţii sau dacă nu folosiţi vehiculul mai mult timp, luaţi din autoturism aparatura electronică detaşabilă (CD/MP3-player, sisteme de navigaţie GPS, etc.)

Comentarii Facebook