Spărgător de locuințe, reținut de polițiștii clujeni! A furat bunuri de peste 120.000 de euro


Polițiștii clujeni au reţinut un bărbat de 26 de ani din comuna Floreşti, judeţul Cluj, pe care îl cercetează pentru comiterea de furturi din locuinţă.

La data de 18 aprilie a.c., poliţişti din cadrul Secţiilor 1- 6 Poliţie Cluj-Napoca cu sprijinul lucrătorilor din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale Turda, Direcţia pentru Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române și Serviciului de Acţiuni Speciale Cluj, în baza mandatelor de percheziție emise de Judecătoria Cluj-Napoca, au efectuat două percheziții domiciliare, în municipiile Cluj-Napoca și Turda, judeţul Cluj”, informează IPJ Cluj.

În urma perchiziţiilor efectuate la reşedinţa unui bărbat de 26 de ani, poliţiştii au identificat mai multe bunuri provenite din furturi comise în locuinţe pe raza municipiului Cluj-Napoca.

Bunurile recuperate de poliţişti provin din furturile reclamate de părţile vătămate în perioada 15 martie – 15 aprilie a.c., reprezentând bijuterii, bani şi produse cosmetice al căror prejudiciu însumat a fost evaluat de părţile vătămate la 120.000 de euro.

Faţă de bărbatul de 26 de ani, a fost dispusă măsura reţinerii pentru 24 de ore urmând a fi prezentat instanţei în vederea dispunerii unei măsuri preventive.

Comentarii Facebook