Spaima șoselelor! Un clujean a fost prins beat la volan, fără permis, conducând o mașină neînmatriculată



Un bărbat de 34 de ani din comuna clujeană Jucu a fost prins de polițiști conducând un autoturism neînmatriculat.

La data de 15 martie a.c., ora 22:05, poliţiştii rutieri din cadrul Postului de Poliţie Comunal Jucu, au depistat un conducător auto de 34 de ani din comuna Jucu, în timp ce conducea un autovehicul neînmatriculat din data de 21 ianuarie a.c.”, potrivit reprezentanților IPJ Cluj.

De asemenea, șoferul nu poseda permis de conducere şi se afla sub influenţa alcoolului, având o concentraţie de 0,57 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Bărcatul este cercetat acum sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „punerea în circulaţie sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul, neînmatriculat sau neînregistrat”, „punerea în circulaţie sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul cu număr fals de înmatriculare sau de înregistrare” , „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere” şi „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care are o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge”, fapte prevăzute şi pedepsite de art. 334, alin.1 şi art. 335, alin. 1şi art. 336 alin. 1din Codul penal.

Comentarii Facebook