Solidaritate! Familia afectata de incendiul de pe Detunata 7, ajutata de vecini STIREA CITITORULUI FOTO


Locatarii din blocul de pe Aleea Detunata nr. 7, unde o garsoniera a luat foc luni dupa-masa, au sarit in ajutorul familiei afectate.

"In urma incendiului, blocul pastreaza clar urmele focului, atat pe peretii de la etajul 4 pana la 10, care sunt innegriti, cat si in aer, mirosul de fum persista. Locatarii din bloc au venit in sprijinul celor afectati. Fiecare a intervenit cu o mana de ajutor, cum a putut mai bine. La apartamentul de unde s-a iscat incendiul cativa oameni au adunat cu lopetiile resturile carbonizate de haine, mobila si carti. Vis-a-vis de apartament, e garsoniera unui batran care locuieste singur, incendiul i-a provocat si lui pierderi, printre care usa de la intrare a fost arsa complet. Aici alti locatari voluntari ii montau deja usa metalica batranului", ne-a scris Veronica Barbu.

Clujeanca a mai spus ca "fiul batranei este cel mai afectat in urma incidentului, acesta mai necesita spitalizare, dar batrana nu a fost afectat fizic de flacari".

Incendiul a distrus in totalitate o garsoniera de la etajul patru. O femeie de 90 de ani care se gasea in locuinta a fost evacuata de fiul ei, care a fost prins in mijlocul flacarilor si a fost nevoit sa se refugieze pe balcon si de acolo in afara blocului, pentru a scapa de flacari.

 

Incendiu pe Detunata! Imagini cu apartamentul in flacari. Un barbat era suspendat in afara balconului VIDEO

Comentarii Facebook