Miercuri 27 Octombrie

Șoferul unei ambulanțe private din Borșa, prins că făcea trafic cu țigări de contrabandă


O ambulanță privată a fost oprită în trafic de un echipaj al Poliției de Frontieră, în timp ce transporta la Borșa pacienții care au fost la dializă în Baia Mare. Oamenii legii au descoperit țigări de contrabandă în bagajele șoferului.

În data de 02.08.2021, în jurul orei 22.30, polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului PF Vișeu de Sus au oprit în trafic, pe D.N. 18, pe raza localității de frontieră Vișeu de Jos, un autoturism înmatriculat în România, condus de către un maramureșean, în vârstă de 42 de ani.

În urma unui control, lucrătorii noștri au descoperit în bagajele persoanele ale șoferului 180 de pachete țigări, în valoare de 2.106 lei. Marfa a fost ridicată în vederea confiscării, iar conducătorul auto este cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă”, a declarat purtătorul de cuvânt al ITPF Sighetu Marmației, Iulia Stan.

Pacienți au fost preluați de o altă ambulanță și transportați la domiciliile lor.

Mai nou, traficul cu țigări în zona noastră se face cu ambulanța. Este incredibil și faptul că șoferul nu a recunoscut și a susținut mult timp că habar nu are cine a pus țigările acolo sau ale cui sunt!”, a transmis un borșean.


Comentarii Facebook