Șoferul din Cluj, care a luat pe sus un polițist de la locală a fost amendat


Șoferul care nu a oprit la semnalele unui polițist local, în Piața Lucian Blaga, și a plecat cu agentul agățat de portieră a fost amendat cu 900 de lei. 

Polițistul i-a atras atenția șoferului, marți după-amiaza, că a trecut pe culoarea roșie a semaforului. Șoferul i-a adresat injurii polițistului și a refuzat să se legitimeze, plecând în trombă și punând în pericol astfel siguranța polițistului local. Prin urmare, pe numele șoferului a fost întocmit un proces verbal de constatare a contravenției în conformitate cu prevederile Legii nr. 61/1991, în valoare de 900 lei”, precizează reprezentanții Primăriei Cluj-Napoca. 

Incidentul s-a consumat marți, 24 noiembrie, în jurul orei 15.30.

În Piața Lucian Blaga se lucrează non-stop pentru a finaliza până în 1 decembrie lucrările de reamenajare a zonei. Poliția locală este acolo în permanență pentru a dirija, zona fiind un adevărat iad pentru șoferi, care sunt blocați în trafic pe Clinicilor sau pe strada Victor Babeș.

Din imaginile surprinse de un șofer în trafic rezultă că polițistul local i-a cerut să se oprească, iar atunci a fost înjurat. Polițistul i-a cerut să se legitimeze, moment în care șoferul a demarat, iar agentul a sărit pe mașină.

Vezi AICI imaginile.


Comentarii Facebook