Miercuri 24 Aprilie

Viorel Mihut, soferul care a accidentat-o mortal pe matusa lui Emil Boc, a fost condamnat la doi ani de inchisoare


Soferul care a accidentat-o mortal pe matusa lui Emil Boc a fost condamnat la doi ani de inchisoare, de catre magistratii de la Judecatoria Huedin.

Magistratii l-au condamnat pe Viorel Mihut la doi ani de inchisoare cu executare pentru ucidere din culpa si conducere sub influenta bauturilor alcoolice si la un an pentru fuga de la locul accidentului.

Rudele victimei nu mai au pretentii materiale, pentru ca autorul accidentului a platit suma de 10.000 de euro.

Accidentul s-a produs in 22 martie in satul Scrind, in timp ce matusile lui Emil Boc mergeau spre casa, dupa ce au fost in Rachitele in vizita la mama premierului. Cele doua femei se deplasau pe marginea drumului judetean si au fost lovite in plin de autoturismul condus de Viorel Mihut. Barbatul a disparut de la locul accidentului si a fost retinut dupa cateva ore.

Floare Abrudan, in varsta de 74 de ani, a murit in drum spre spital, iar sora sa a fost internata la Spitalul din Huedin.

Viorel Mihut a fost gasit de politisti la domiciliul sau si in momentul in care a fost verificat cu etilotestul s-a stabilit ca avea o alcoolemie de 0,75 mg/l alcool pur in aer expirat.

Comentarii Facebook