Șoferul camionului care a omorât o femeie în Grigorescu, arestat. Milionarul de la Coratim, liber și bine-merci


Șoferul camionului care a omorât o femeie de 77 de ani pe o trecere de pietoni de pe strada Miraslau, din Grigorescu, a fost reținut pentru 24 de ore. Într-un alt caz, patronul Coratim, milionarul Daniel Dumitraș, a fost lăsat în libertate, deși a omorât un tânăr tot pe trecere, după ce a trecut și linia dublă continuă.

Șoferul camionului a fost reținut pentru 24 de ore. Acesta spunea marți, 8 octombrie, că a oprit pentru a acorda prioritate unei femei care traversa pe trecere, dar nu a văzut-o pe clujeanca de 77 de ani care traversa din sens opus. Victima a ajuns în punctul mort și a fost strivită de roțile camionului. Șoferul a fost alertat de alți participanți la trafic despre cele întâmplate, pentru că nici nu și-a dat seama că a trecut peste femeia de 77 de ani. 

Șoferul din Iara a fost reținut pentru 24 de ore, dar a fost eliberat pentru că nu prezenta pericol public.

Prin comparație, măsurile nu au fost la fel de prompte și dure în cazul milionarului de la Coratim, care a fost cercetat în stare de libertate, deși avea permisul suspendat, a trecut linia dublă continuă și a omorât pe trecerea de pietoni un bărbat de 33 de ani. Daniel Dumitraș a fost lăsat liber după accident.

Comentarii Facebook