Șoferiță din Cluj, șicanată în trafic de un „șmecher” din Bistrița: „M-a claxonat frenetic, dorea să mă scoată de pe partea carosabilă”


O șoferiță din Cluj reclamă că a fost șicanată în trafic de un conducător auto din Bistrița-Năsăud. Femeia a trecut prin momente de panică, când șoferul „a încercat să o scoată de pe partea carosabilă” și i-a îndemnat pe alți participanți la trafic să fie foarte atenți când văd mașina acestui individ. Clujeanca presupune că bărbatul era băut.

Atenție la acest șofer... Eu eram la un semafor care era de culoarea verde, dar nu aveam cum să înaintez pentru că în fața mea erau alte mașini față de care am lăsat o distanță de aproximativ încă o mașină pentru că în dreapta avea o stradă de pe care ieșeau alte mașini și un autobuz… Practic am dat prioritate de trecere pentru că oricum nu aveam unde să înaintez, dacă înaintam blocam intersecția. Acest șofer grăbit m-a claxonat frenetic, iar la plecare a început sa ma șicaneze periculos dorind să mă scoată de pe partea carosabila. 

M-a șicanat până la intrarea într-un sens giratoriu unde s-a dat jos să țipe la mine că aveam verde și eu nu mergeam, blocând toată circulația. Atunci am observat că omul era băut, plus că pe scaunul din dreapta era o femeie cu un copil în brațe,  niciunul nepurtând centura de siguranță, iar femeia era vizibil speriată și enervată de atitudinea soțului ei, urlând la el.... A continuat șicanarea până în cartierul Mănăștur, totul începând din cartierul Grigorescu.

Noi în Cluj respectăm ceilalți participanți la trafic, dăm priorități atunci când se poate, iar eu chiar asta făceam… de aceea nu am înaintat chiar dacă aveam verde pentru că nu aveam unde sa mă duc și blocam o stradă pe care așteptau alții să între sau sa iasă…   

Puțină calmitate și răbdare nu strică, mai ales în aceste zile aglomerate.”, a explicat șoferița pe un grup destinat șoferilor clujeni.

Am sunat ulterior la poliție și am făcut o plângere”, a precizat femeia ulterior.

bis2.png

Comentarii Facebook