Sambata 26 Noiembrie

Șoferiță din Cluj, bătută și scuipată în trafic, după ce a evitat un accident. Atacatorul dă vina tot pe ea - VIDEOO șoferiță a ajuns la spitalul din Dej, joi seara, după ce a fost agresată în trafic de un bărbat.

Femeia povesteste ca circula cu masina dinspre Somcutul Mic spre Dej, iar in momentul in care a intentionat sa se angajeze in depasirea unui camion oprit, a anulat manevra de depasire deoarece soferul camionului s-a pus in miscare fara sa semnalizeze. Faptul ca soferul care circula in spatele ei a fost nevoit sa franeze brusc, l-a enervat la culme pe acesta, sicandand-o in trafic pe femeie pana la Dej, scrie dejeanul.ro.

Odată ce au intrat în oraș, conducătorul auto a oprit mașina în fața femeii, s-a dat jos și a mers la ea. Aceasta a deschis geamul, neștiind ce o așteaptă, însă nu a apucat să scoată nicio vorbă că bărbatul a început să o lovească

Dupa ce a scapat de barbatul respectiv, femeia a mers direct la politie pentru a povesti ce s-a intamplat, iar mai apoi la spital, in stare de soc.

polițiștii l-au identificat pe șofer și l-au dus la secție pentru a da explicații, însă acesta le-a spus oamenilor legii că de fapt femeia l-a provocat și l-a scuipat prima dată.

Poliția continuă cercetările, iar victima se va prezenta la IML pentru a-și scoate un certificat medico-legal.

Comentarii Facebook