„Șoferii noștri au ales să-și rotunjească veniturile”. Un patron clujean și-a prins angajații în timp ce-i goleau rezervoarele TIR-urilor


Patronul unei firme de transport din Cluj și-a prins angajații furând combustibil din rezervoarele TIR-urilor, în baza pe care o avea la Cluj. Cei doi indivizi au furat și din marfa pe care trebuiau să o transporte.

Șoferii nu și-au dat seama că transporturile sunt monitorizate și s-au ales cu un dosar penal. Situația halucinantă a fost publicată de companie pe o pagină de Facebook.

Deși nu ne place să facem astfel de anunțuri, dorim să vă prezentăm felul în care doi dintre șoferii noștri au ales să își rotunjească veniturile: furând marfă și combustibil. În imaginile de mai jos, surprinse chiar în curtea bazei de la Cluj, se poate observa cum și-au umplut cabina de bidoane cu motorină și șampoane. Din păcate, cei doi nu s-au gândit că orice transport este supravegheat și monitorizat tocmai pentru a descuraja astfel de fapte ilegale și că vor avea de suportat consecințele. Nu cred că mai este nevoie să menționăm faptul că făptașii s-au ales cu dosar penal”, a anunțat compania pe grupul de Facebook, conform stiridiaspora.ro.

Comentarii Facebook