Șoferii clujeni nu mai au frică de lege? Vezi câți conducători auto beți la volan au prins polițiștii într-o singură zi


Polițiștii clujeni au efectuat o serie de controale în trafic, vineri, în urma cărora au depistat mai mulți conducători auto care se aflau beți la volan. Mai mult, unul dintre ei a fost implicat și într-un accident rutier.

Astfel, potrivit polițiștilor, la data de 20 noiembrie a.c., ora 01:20, poliţiştii rutieri din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca au depistat, în trafic, un conducător auto, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.

Bărbatul de 62 ani, din Cluj-Napoca, a fost identificat de către poliţişti în timp ce conducea un autoturism pe strada Eugen Ionescu, din municipiu.

Tot vineri, la ora 19:15, poliţiştii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca –Secția 4 Poliție au depistat, în trafic, un conducător auto, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.

Bărbatul de 44 ani, din Slovenia, a fost identificat de către poliţişti în timp ce conducea un autoturism pe strada Izlazului, din municipiul Cluj-Napoca.

Al treilea șofer a fost prins la ora 23:15, de către poliţiştii din cadrul Secției 2 Poliție Rurală Apahida. Bărbatul de 47 ani, din comuna Apahida, a fost identificat de către poliţişti în timp ce conducea un autoturism pe DN1C E576, pe raza localității Apahida.

Un alt conducător auto aflat beat la volan a fost depistat de polițiștii clujeni, la ora 23.14, în ruma provocării unui accident rutier soldat cu pagube materiale.

Tânărul de 19 ani, din Cluj-Napoca, a fost identificat de către poliţişti pe strada Câmpina, din Cluj-Napoca, unde ar fi intrat în coliziune cu un stâlp de beton.

De asemenea, la data de 21 noiembrie, ora 01:19, poliţiştii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Cluj au depistat, în trafic, un conducător auto, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.

Șoferilor le-au fost recoltate mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge, iar poliţiştii efectuează acum cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul penal.

Comentarii Facebook