Șoferi prinși RUPȚI de beți la volan în Cluj. Unul dintre ei a fost prins după ce a lovit 5 mașini



Polițiștii clujeni au depistat în ultimele 24 de ore șase 6 conducători auto, în trafic, sub influenţa alcoolului. Aceştia sunt cercetaţi penal, unul dintre ei fiind reţinut pentru 24 de ore de către poliţişti.

În ultimele 24 de ore, poliţiştii rutieri au depistat, în trafic, 6 conducători auto aflaţi sub influenţa băuturilor alcoolice. Trei dintre aceştia au fost depistaţi pe raza municipiului Cluj-Napoca, iar ceilalţi pe raza municipiului Câmpia Turzii şi a localităţilor Suatu şi Căpuşu Mare”, anunță reprezentanții IPJ Cluj.

În urma testării acestora cu aparatul alcooltest, au rezultat valori cuprinse între 0,45 şi 1,15 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Conducătorul auto care avea 1,15 mg/l alcool pur în aerul expirat, a fost depistat de poliţişti în timp ce circula cu un autoturism pe raza municipiului Cluj-Napoca.

Bărbatul a refuzat prelevarea de mostre biologice pentru stabilirea gradului de alcoolemie în sânge, iar poliţiştii i-au întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de refuzul sau sutragerea de la prelevarea de mostre biologice şi l-au reţinut pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca pentru luarea măsurilor legale.

Un alt conducător auto, aflat sub influenţa băuturilor alcoolice, a avariat alte 5 autovehicule parcate pe raza cartierului Gheorgheni din Cluj-Napoca.

Celor depistaţi, poliţiştii le-au întocmit dosare penale pentru infracţiunile rutiere comise.

Comentarii Facebook