Șoferi ”cu tupeu” la Cluj. S-au urcat beți la volan, dar au fost prinși de polițiști



Polițiștii clujeni au efectuat o serie de controale în trafic, iar doi șoferi au fost prinși la volan în timp ce se aflau sub influența băuturilor alcoolice.

Poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Gherla, în jurul orei 16:43, au oprit în trafic, pentru control, un conducător auto care se deplasa pe strada Armenească din Gherla.

În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că bărbatul, de 60 de ani, din Fizeşu-Gherlii, conducea un autovehicul sub influenţa băuturilor alcoolice.

De asemenea, la data de 2 aprilie a.c., ora 00:36, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca - Secţia 4 Poliţie au depistat un bărbat, care conducea un autovehicul pe strada Moldovei, sub influenţa băuturilor alcoolice.

Conducătorul auto, de 37 de ani, din Cluj-Napoca a fost condus la unitatea de primiri urgenţe pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei din sânge.

Cei doi sunt cercetați acum sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe, faptă prevăzută de Codul penal.

Comentarii Facebook