Șofer tupeist prins de polițiștii clujeni. Era beat la volan și fără permis, în plină stare de urgență


Ordonanța Militară nr. 3 restricționează semnificativ deplasările în afara locuinței, însă acest lucru nu pare să îi încurce pe unii șofeci clujeni.

Astfel, zilel trecute, polițiștii au depistat un conducător auto care s-a urcat la volan deși nu avea permis și se afla sub influența băuturilor alcoolice.

La data de 13 aprilie a.c., în jurul orei 00.00, polițiști din cadrul  Secției 2 Poliție Rurală Apahida au depistat un tânăr de 23 de ani, din comuna Feleacu, în timp ce se deplasa în interiorul localității Căianu Vamă, județul Cluj, fără a deține permis de conducere”, informează IPJ Cluj. 

Existând suspiciunea că cel în cauză s-ar afla sub influența băuturilor alcoolice, poliţiştii l-au testat cu aparatul etilotest, rezultând o concentrație de peste 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat. 

În baza celor constatate, tânărul a fost condus la o unitate medicală în vederea recoltării probelor biologice pentru stabilirea alcoolemiei.

Bărbatul este cercetat acum pentru săvârşirea infracţiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe, fapte prevăzute şi pedepsite de Codul penal.


Comentarii Facebook