Șofer reținut pentru 24 de ore la Dej. Era ”RUPT” de beat și avea permisul suspendat



Un șofer a fost reținut pentru 24 de ore după ce ar fi condus sub influenţa băuturilor alcoolice, în perioada în care avea permisul reţinut. de asemenea, acesta a refuzat să se supună recoltării probelor biologice.

Conform reprezentanților IPJ Cluj, la data de 4 august, ora 10:30, poliţişti rutieri din cadrul Poliţiei municipiului Dej au depistat un bărbat de 45 ani, în timp ce conducea un autovehicul pe strada Dealul Rozelor din Dej, sub influenţa băuturilor alcoolice.

Conducătorul auto din Dej avea o concentraţie de 1,01 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În baza celor constatate, bărbatul a fost însoţit la Spitalul Municipal Dej pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcolemiei, însă acesta a refuzat să se supună măsurii.

Totodată, poliţiştii au stabilit că bărbatul circula cu autovehiculul deşi avea permisul de conducere reţinut.

Bărbatul este cercetat sub aspectul savârşirii infracţiunilor de „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care are permisul de conducere retinut în vederea anulării” şi ,,refuzul recoltarii de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei” și a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat Judecatoriei Dej cu propunere de arestare preventivă.

Comentarii Facebook