Sofer mort de beat a lovit mai multe mașini în centrul Clujului! Cu TUPEU către poliție: Nu se poate aranja ceva? - VIDEO

 

Un șofer mort de beat a lovit, luni seara,  mai multe mașini parcate pe strada Octavian Petrovici, lângă Parcul I.L. Caragiale.

 

După ce a lovit mașinile parcate, șoferul a dat să plece mai departe, dar s-a înfipt cu mașine în colțul unei clădiri. A ieșit și nu putea vorbi”, a relatat un martor.

 

Incidentul s-a petrecut luni seara, în jurul orei 19.00. ”O Dacie Logan a venit și a lovit mai multe mașini. Șoferul s-a dat jos și de abia se putea ține în picioare. Am sunat la poliție și 2 echipaje au venit de urgență”, a mai spus o persoană.

 

Șoferul a fost pus să sufle în etilotest și a reieșit o alcoolemie de 1,1 miligrame alcool pur în aerul expirat.

 

Șoferul a fost condus de polițiști până la mașina și dus la secție. În timp ce era urcat în autoturism a întrebat dacă ”Nu se poate aranja ceva?”.

---------------------------

UPDATE

 

”În 17.02.2013, ora 18:45,  Poliţia a fost sesizată despre faptul că pe strada Octavian Petrovici din municipiul Cluj-Napoca, s-a produs un accident rutier soldat cu pagube materiale, conducătorul autovehiculului vinovat de producerea acestuia, aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice.

 

În baza sesizării, poliţiştii rutieri s-au deplasat la adresa indicată şi au depistat un bărbat de 50 ani în timp ce conducea un autovehicul pe strada Octavian Petrovici din municipiul Cluj-Napoca, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice, având o concentraţie de 1,11 mg/l alcool pur în aerul expirat.

 

 

Poliţiştii efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere de către o persoană care, la momentul prelevării mostrelor biologice, are o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge, faptă prevăzută de Codul Penal”, precizează purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj.

Comentarii Facebook