Șofer ”INCONȘTIENT” prins la volan fără permis pe străzile Clujului! Mai are două dosare penale pentru aceeași infracțiune


Polițiștii clujeni au depistat și reținut, pentru 24 de ore, un șofer care se afla la volanul unui autoturism, deși nu deținea permis de conducere.

La data de 8 iulie a.c., în jurul orei 20.15, poliţiştii Biroului Rutier Cluj-Napoca au depistat un bărbat de 25 de ani, din comuna Iara, judeţul Cluj, care conducea un autoturism pe Bulevardul 21 Decembrie 1989 din municipiul Cluj-Napoca, deşi nu posedă permis de conducere”, informează IPJ Cluj.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, faptă prevăzută şi sancţionată de Codul penal. Acesta mai este cercetat în alte două dosare penale pentru comiterea infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis.

Faţă de bărbat a fost dispusă măsura reţinerii pentru 24 de ore, urmând ca, la expirarea acesteia, cel în cauză să fie prezentat în faţa magistraţilor în vederea dispunerii altei măsuri preventive.


Comentarii Facebook