Șofer vitezoman din Brăila, prins pe străzile din Cluj! Când l-au oprit polițiștii au descoperit că era beat turtă și nu avea nici permis de conducere


Un șofer teribilist a avut ,,ghinionul’’ să dea de polițiștii de la rutieră, pe o stradă din Cluj-Napoca, după ce a urcat beat la volan.

Bărbatul de 43 de ani din municipiul Brăila, a fost oprit de polițiști pe data de 9 mai, în jurul orei 1 dimineața,  în timp ce circula pe Bulevardul 21 Decembrie din municipiul Cluj-Napoca, din direcția străzii Fabricii, cu viteză peste limita legală.

Pe lângă faptul că avea viteză, brăileanul era și beat și nu avea nici permis.

,,Totodată, în urma verificărilor, polițiștii au constatat că acesta avea dreptul de a conduce anulat, iar în urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o alcoolemie de 1,18 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care acesta a fost condus la spital pentru a-i fi recoltate mostre biologice.”, transmite IPJ Cluj.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, fiind cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Comentarii Facebook