Șofer de autobuz, pericol public pe șoselele din Cluj! A depășit pe trecerea de pietoni și aproape a băgat o mașină în șanț - VIDEO


Un șofer de autobuz inconștient a fost filmat pe drumurile din Cluj.

În primă fază acesta s-a angajat într-o depășire periculoasă, în urma căreia șoferul care se afla în spatele său aproape a ieșit de pe carosabil. Totul s-a întâmplat duminică dimineață în apropiere de localitatea Ciucea.

Se pare că șoferul a continuat să conducă agresiv și să-i pună în pericol pe ceilalți participanți la trafic, de data asta depășind o mașină, chiar la trecerea de pietoni.

Potrivit șoferilor care se aflau în zonă, acesta a fost oprit, într-un sfârșit, de o mașină de la poliția rutieră. 

Video: INFO TRAFIC jud. CLUJ

UPDATE 

Pentru acțiunile sale în trafic șoferul a rămas fără permis și s-a ales cu o amendă.

,,La data de 21 aprilie a.c., în jurul orei 10.30, Poliția orașului Huedin a fost sesizată de către un participant la trafic că pe DN1 E60, un conducător auto, aflat la volanul unui autocar, prezintă un risc iminent pentru ceilalți participanți la trafic prin conduita sa.

La fața locului a fost direcționat un echipaj rutier, care l-a interceptat imediat pe conducătorul auto.

S-a constatat că este vorba despre un bărbat, de 41 de ani, din județul Suceava, care conducea un autocar din direcția municipiului Oradea, în care se aflau pasageri.", transmite IPJ Cluj.

Pe numele acestuia polițiștii au aplicat 2 sancțiuni contravenționale, în cuantum de 1.880 de lei, cu suspendarea exercitării dreptului de a conduce pentru o perioadă de 120 zile, pentru cele două depășiri neregulamentare.

Comentarii Facebook