Șofer cu Tesla, amendat în Cluj, când își încărca mașina: E abuz și e ilegal. O taxă mafiotă! Să dirijeze traficul, pentru că Clujul e India - VIDEO


Șoferul unui autoturism marca Tesla s-a trezit amendat de o polițistă locală, în timp ce era parcat pe strada Emil Isac, la standul de încărcare a mașinilor electrice. Acesta a spus că totul este un abuz și că polițiștii sunt analfabeți. 

Șoferul a stat 20 de minute la încărcare și s-a trezit cu amendă de minim 200 de lei. Acesta a spus că nicăieri nu este un panou care să anunțe că trebuie plătită parcarea pe durata încărcării mașinii. 

Poate domnul Boc are ceva cu mine, dar eu vă dau bătaie. Eu sunt corect care plătesc taxele. Aici ați făcut un abuz foarte mare. Dragi clujeni, voi cu mașini electrice, trebuie să plătiți taxa mafioza a lui domnul Boc, pentru că așa este furare de bani. Amenda este între 200 și 400 de lei. 

Să nu îmi spună cineva că de ce vorbesc, pentru că eu îi apăr pe toți clujenii. Asta e un cancer și trebuie luptat împotrivă. Dacă nu aveam Tesla, atunci nu mă amendau.  Legea prin care amendează nu spune nimic despre mașinile electrice. Asta este furare de bani. 

În loc să dirijeze traficul, pentru că Clujul este în India cu traficul ei vin să te fure de bani. În loc să facă ceva în oraș, ei stau aici și ne fură banii. Îmi pare rău, e țară frumoasă dar condusă greșit”, a acuzat șoferul nemulțumit. 

Acesta a prezentat dovada că el a stat în locul de încărcare a mașinilor electrice 26 de minute. 

page.jpg

UPDATE

Amenda a fost contestata azi la 12:30

WhatsApp Image 2022-03-08 at 13.58.19.jpeg

Comentarii Facebook