Șofer clujean reținut de polițiști! De trei ani le dă bătăi de cap oamenilor legii



Polițiștii clujeni au rețintu, pentru 24 de ore, un conducător auto cercetat pentru comiterea mai multor infracțiuni rutiere.

La data de 2 octombrie a.c., având în vedere caracterul repetat al săvârșirii faptelor de natură penală, polițiștii rutieri au reținut un bărbat cercetat pentru comiterea unor infracțiuni rutiere”, informeazp IPJ Cluj.

Conform oamenilor legii, cel în cauză, în vârstă de 49 de ani, din Cluj-Napoca, a fost depistat de către polițiști la data de 21 august a.c., în timp ce conducea un autoturism pe Petru Maior, din Cluj-Napoca, având o concentrație de peste 0,80 mg/l alcool pur în aerul expirat. De asemenea, bărbatul avea suspendat dreptul de a conduce în urma săvârșirii unor fapte anterioare.

Astfel, la data de 16 mai 2016, bărbatul a fost depistat conducând un autoturism cu număr fals pe strada Calea Florești, din Cluj-Napoca, având o concentrație de peste 0,50 mg/l alcool pur în aerul expirat.

De asemenea, la data de 17 iunie 2015, bărbatul, în calitate de conducător auto, a fost implicat într-un accident rutier cu pagube materiale pe strada Plopilor, din Cluj-Napoca, constatându-se faptul că se afla sub influența alcoolului, având o concentrație de peste 0,80 mg/l alcool pur în aerul expirat. Totodată, autovehiculul condus avea aplicat un număr de înmatriculare ce nu îi aparținea.

Cercetările sunt continuate de către polițiști.

Comentarii Facebook