Șofer agresiv și obraznic în față la Sora! Poliția locală a intervenit ca în filmele americane, pentru refuz de legitimare - VIDEO


Poliția Locală din Cluj-Napoca a intervenit pentru a duce la secție un șofer care a devenit agresiv, când i s-a cerut să plece cu mașina din fața centrului comercial Sora. Incidentul s-a petrecut mieruri, 19 ianuarie, în jurul orei 13.30.

Șoferul a parcat pe trotuar, într-o zonă în care acest lucru nu este permis. Un polițist local i-a cerut să se pună în mișcare, dar șoferul a refuzat, fiind agresiv. 

A staționat pe trotuar și i s-a spus că plece, să se pună în mișcare. Șoferul i-a replicat agentului să își vadă de treabă că nu pleacă. Polițistul local i-a cerut actele, dar s-a lovit de un refuz, așa că au fost chemați de la secție colegii acestuia și a fost urcat în dubă”, ne-a precizat un martor.

Șoferul este din Cluj-Napoca, conform unor surde Știri de Cluj. El a primit o amendă pentru staționare nelegală, în valoare de 145 de lei, și alta pentru refuz de legitimare, în valoare de 1000 de lei.

Șoferul reținut de poliția locală spune că era în timpul serviciului

Soțul lucrează la Bolt Food și s-a pus să preia comanda. Cei de la Poliția Locală au fost foarte agresivi. I-au cerut să plece. Le-a explicat că este în timpul lucrului. 

Familia va contesta amenzile.

Comentarii Facebook