Duminica 28 Aprilie

Skatepark de interior, pentru clujeni! În ce locații ar putea fi amplasat


Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc propune construirea unui skatepark indoor pentru tinerii admiratori ai sporturilor extreme. Până acum au fost nominalizate 3 posibile locații pentru parc: Baza sportivă Gheorgheni, Baza sportivă „La terenuri” și Parcul Detunata.

,,După multiple propuneri primite din partea clujenilor de toate vârstele, am luat decizia de a promova în bugetul Primăriei Cluj-Napoca pe anul 2024 construcția unui skatepark de interior care să completeze celelalte skateparkuri de exterior pe care le avem deja în municipiu - Skatepark Rozelor și Skateparkul din Baza sportivă „La terenuri”, a transmis edilul.

Acest skatepark de interior ar urma să fie utilizat în special în timpul iernii sau în perioada anotimpului ploios pentru a completa infrastructura sportivă și de recreere a orașului, integrându-se cu alte posibilități de a face mișcare.

,,Aș vrea să vă consult cu privire la locația viitorului skatepark. După analizele pe care le-am efectuat în Primărie, ar fi posibile deocamdată cel puțin 3 locații pe care să le avem în vedere - acestea sunt, în ordine aleatoare:

- Baza sportivă Gheorgheni

- Baza sportivă „La terenuri”

- Parcul Detunata”, a adăugat Emil Boc.


Comentarii Facebook