Sistemul informatic al Casei de Asigurari de Sanatate a clacat. Vezi ce va recomanda conducerea Casei clujene!

Sistemul Informatic Unic Integrat al Casei Nationale de Asigurari de Sanatate nu este functional. Casa de Asigurari Cluj recomanda depunerea declaratiilor online.

 

"Cauza acestei situatii nu se datoreaza nici CNAS, nici partenerilor cu care s-a construit sistemul. Defectiunea este la nivel structural si a fost comunicata firmei-mama din SUA in cursul noptii. Am primit o solutie pe care o vom testa", a declarat Lucian Duta, presedintele CNAS, citat de Mediafax.

 

Casa Judeteana de Asigurari de Sanatate Cluj recomanda celor acre trebuie sa depuna declaratiile privind plata contributiei la fondul de sanatate sa foloseasca internetul. Declaratiile pot fi trimise online la adresa declaratii@cascluj.ro.

 

Pentru instalarea noului sistem informatic, CJAS Cluj nu a avut program cu publicul aproape toata luna decembrie. Activitatea la ghisee a fost sistata din data de 8 decembrie. "Avand in vedere faptul ca la nivelul Casei Nationale de Asigurari de Sanatate sistemul SIUI/ERP se afla in proces de reorganizare in vederea imbunatatirii performantelor si functionalitatii, perioada (anuntata initial) in care acest sistem nu va putea fi operat se prelungeste si in consecinta, Casa de Asigurari de Sanatate Cluj isi va putea relua programul cu publicul incepand din data de 21.12.2010", spuneau luna trecuta reprezentantii CJAS Cluj.

Comentarii Facebook