Sinucidere ȘOCANTĂ la Cluj. L-a înjunghiat pe partenerul fostei soții, iar apoi s-a sinucis


O  scenă șocantă s-a consumat joi seara în comuna Jucu unde un bărbat de 45 de ani, nebun de gelozie l-a atacat pe actualul partener al fostei sale soții.

Cel atacat a fost înjunghiat, apoi agresorul a fugit şi a încercat să se sinucidă. Ambii bărbați au ajuns la spital în stare critică, dar din cauza hemoragiei puternice, bărbatul care a iscat tot scandalul a murit în câteva ore la spital.

Totul ar fi început într-un bar din localitatea Jucu de Sus. Acolo, bărbatul de 47 de ani l-a întâlnit pe actualul iubit al fostei sale soții de care ar fi divorțat recent. Din cauza geloziei, acesta nu și-a putut păstra cumpătul și a așteptat momentul potrivit pentru a-și vărsa furia.

L-a așteptat într-un loc mai retras apoi l-a atacat cu un aparat cu electrosocuri, după care l-a înjunghiat de mai multe ori. Imediat, individul s-a făcut nevăzut iar unul dintre clienții din bar a sunat la 112.

La scurt timp, un alt apel la 1n12 anunța că suspectul a fost găsit într-un ansamblu de locuințe cu o rană la artera femurală pe care și-a provocat-o singur. A fost transportat de urgență la spital cu hemoragie puternică însă medicii nu l-au mai putut salva.

În tot acest timp, bărbatul atacat în bar a fost stabilizat și se află sub monitorizarea medicilor. Anchetatorii continuă cercetările, conform ProTv.

Comentarii Facebook