Sinucidere lângă Iulius Mall Cluj, în zona stației de autobuz. Detalii șocante - FOTO


Un tânăr s-a aruncat de la etaj pe strada Alexandru Vaida Voievod, în Gheorgheni, vis-a-vis de Iulius Mall Cluj.

Incidentul s-a produs luni, 6 decembrie, în jurul orei 10.50.

Din câte se pare, tânărul in varsta de 22 de ani ar fi recurs la acest gestul extrem după unele probleme sentimentale. Incidentul s-a produs in apropierea statiei de autobuz de la Iulius Mall. 

Polițiștii municipiului Cluj-Napoca spun că la fața locului polițiștii au identificat un tânăr de 22 de ani, din județul Brașov, cu privire la care, echipajele medicale prezente la fața locului, au constatat, din nefericire, faptul că acesta nu mai prezenta semne compatibile cu viața.

Trupul neînsuflețit a fost transportat la Institutul de Medicină Legală Cluj-Napoca pentru efectuarea necropsiei și pentru stabilirea cauzelor în care a survenit decesul.

Medicii nu l-au putut salva pe tânărul care s-a aruncat de la etaj, pe strada Alexandru Vaida Voievod

Pentru asigurarea cadrului legal necesar verificărilor, polițiștii au deschis un dosar de cercetare penală pentru ucidere din culpă.

La acest caz, au fost deplasate două autospeciale și un echipaj SAJ în incercarea de a-l salva pe tanarul cazut de la la înălțime, pe strada Alexandru Vaida Voievod din municipiul Cluj-Napoca.

Solicitarea pentru intervenția pompierilor a fost înregistrată în jurul orei 10.00, iar la fața locului au găsit un tânăr, în vârstă de 22 de ani, care prezenta traumatisme care, din pacate, erau incompatibile cu viața.

Din primele cercetari a rezultat ca este vorba despre un tanar din Brasov, care s-a certat cu iubita lui si care nu a rezistat tensiunii nervoase, recurgand la gestul extrem de a se arunca de la etaj.  

Trupul neinsufletit al tanarului brasovean a fost transportat la Institutul de Medicina Legala Cluj-Napoca pentru efectuarea necropsiei. 

In vederea efectuarii cercetarilor, politistii au deschis un dosar de cercetare penal pentru ucidere din culpa. 


Comentarii Facebook