Miercuri 24 Aprilie

Shaker, patronul unor case de schimb valutar, condamnat cu suspendare pentru accidentul soldat cu moartea motociclistului

 

Shaker, afaceristul sirian stabilit la Cluj, pe numele lui real Abdul Rahman Bazrkan, a fost condamnat cu suspendare pentru accidentul mortal din 2015.

 

Audi -ul condus de Shaker a tăiat calea unui motociclist de 37 de ani, pe strada București.

 

Omul de afaceri detine probabil cele mai vechi case de schimb valutar din Cluj-Napoca, dar a avut și un magazinul en-gros de pe Iuliu Maniu, colt cu Bolyai.

 

 

Conform unui martor, citat de Știri de Cluj în 2015, ”un Audi A4 taie calea motociclistului pe linie dubla continua, pt. a ajunge la sediul firmei la care este patron soferul, aka la Mama Manu, asta chiar inainte cu 20 de metri de linia dubla intrerupta, de la adresa mea.

 

Motociclistul a lovit violent portiera soferului, zburand prin aer circa 6-7 metri..., impactul cu solul fiind violent. Eu am auzit impactul din casa, la circa 60 de metri de accident, fugind afara sa vad ce este. Alt motociclist cu o Yamaha, model clasic a vazut pe viu totul, dar nu a mai putut ramane, deoarece se grabea la lucru, asa ca am ramas eu”.

 

Shaker a fost trimis în judecată sub acuzația de omor din culpă. Acesta și-a recunoscut fapta și a beneficiat de o sentință redusă, de doi ani și două luni cu suspendare, conform Gazeta de Cluj.

 

Condamnatul va presta o muncă neremunerată în folosul comunităţii pe o perioadă de 60 zile, afară de cazul în care, din cauza stării de sănătate, nu poate presta această muncă. Munca va fi prestată la Primăria municipiului Cluj-Napoca sau la Asociaţiei Creştină CHRISTIANA Cluj. (...) În temeiul articolului 486, alin.2 din Codul de procedură penală, lasă nesoluţionată acţiunea civilă formulată în cadrul procesului penal de persoanele vătămate NICOARĂ BIANCA şi NICOARĂ DAVID, În temeiul articolului 274, alin.1 din Codul de procedură penală obligă inculpatul la plata sumei de 900 RON cheltuieli judiciare în favoarea statului. Cu drept de apel în termen de 10 zile de la comunicare. Pronunţată în şedinţă publică, azi, 21 iulie 2017. Document: Hotărâre  1439/2017  21.07.2017”, se arată în sentință.

 

Cine este șoferul vinovat de moartea motociclistului de pe strada București. E un om de afaceri arab

Comentarii Facebook