Miercuri 24 Aprilie

Seminar caritabil de dezvoltare personală, dedicat unei fetițe de 3 ani care are nevoie de ajutor

 

Un seminar caritabil de dezvoltare personală, dedicat unei fetițe de 3 ani care are nevoie de ajutor, este orhanizat la Cluj-Napoca de Hedi Hoka si Lorand Szasz Soares.

 

Evenimentul este dedicat Norei, o fetita de 3 ani care mai are nevoie de putini bani pentru a ajunge in SUA pentru interventia chirugicala. Speakerii acestui eveniment sunt: Lorand Szasz Soares, Hedi Hoka si Cristian Gog mentalist, castigatorul Romanii au talent.

 

Evenimentul are loc în 20 ianuarie, la Grand Hotel Italia Cluj-Napoca, între orele 18:45 - 21.00. Taxa de participare este  sub forma de donatie în valoare de 70 de lei. Se achita la intrarea in sala la data evenimentului. Donatiile vor finanta costurile de deplasare si alte costuri aferenete necesare pentru a ajunge in SUA.

 

Nora a fost diagnosticată cu paralizie cerebrală astfel că are o singură şansă la o viaţă normală: o intervenţie chirurgicală în Statele Unite ale Americii.

 

Operatia costa 60.000 de dolari, bani pe care familia nu-i avea. Dar cu ajutorul oamenilor de suflet, fundatii, asociatii, campaniilor media banii necesari pentru operatie s-au adunat prin donatii. Acum mai ramane sa gasim resurse financiare care sa acopere costurile de deplasare si alte costuri de intretinere. Nora este foarte aproape de visul ei de a merge si mai are nevoie de foarte putin bani ca sa se indeplineasca.

 

Vă propunem să le întindem noi o mână de ajutor, să-i oferim Norei şansa de a putea merge, alerga, umbla ca orice copil.

 

Nora Nagyi are doar 3 ani şi 3 luni, iar părinţii ei s-au bucurat de primul zâmbet, de primele cuvinte, nu şi de primii paşi. Pentru că Nora nu i-a putut face singură. Dacă intervenţia se face după vârsta de 4 ani, pot apărea complicaţii. De aceea, ACUM avem nevoie de ajutor.

 

Vizitele la medic au devenit tot mai dese. Când Nora nu împlinise încă 10 luni, părinţii au primit vestea cumplită. Copilul lor suferea de o afecţiune gravă. Au urmat alte şi alte investigaţii pentru a confirma diagnosticul. Mama a renunţat la serviciu pentru a avea grijă de copil. Tatăl a susţinut financiar familia.

 

Spitalul de Pediatrie din Saint Louis, Statele Unite ale Americii, are cele mai bune rezultate în rizotomie dorsală selectivă. Peste 2600 de cazuri rezolvate în câteva decenii. Numai că România nu are niciun acord cu Statele Unite în privinţa asigurărilor medicale, iar costurile operaţiei nu pot fi decontate. Europa a făcut paşi mici în privinţa acestor afecţiuni.

Comentarii Facebook