Şeful STS Cluj, Ioan Rus, despre localizarea avionului prăbușit: La ora 21.00 am aflat unde a picat avionul

 

Şeful STS Cluj, Ioan Rus, a declarat că a știut numai la ora 21.00, după 5 ore, locul precis în care s-a prăbușit avionul în Munţii Apuseni.

 

Personal am aflat la ora 21.00, de la ROMATSA, locul precis al prăbușirii avionului, de la un avion care zbura deasupra locului incidentului”, a declarat Ioan Rus.

 

El a afirmat că STS a respectat procedurile stricte pentru astfel de situații, dar că Serviciul de Telecomunicații Speciale nu se ocupă de localizat oameni.

 

Procedurile au fost respectate de la A la Z, fără niciun fel de problemă. STS nu localizează avioane, telefoane sau oameni. STS pune la dispoziția autorităților implicate în situații de urgență date despre localizarea unor apeluri, date primite de la operatorii de telefonie mobilă. Vreau să se facă o anchetă petru a se afla adevărul”, a declarat Ioan Rus.

 

Vreau să transmit condoleanţe familiilor îndoliate şi însănătoşire grabnică celor care sunt în spital. Îmi doresc din suflet ca în acest caz să se desfăşoare o anchetă şi să se afle adevărul la ceea ce s-a întâmplat în seara tragicului eveniment. Eu nu am niciun fel de versiune. Îmi doresc din suflet, personal, să se spună adevărul fără nici un fel de problemă, adevărul, şi nu dezinformări, nu minciuni, simplul adevăr, să se facă anchete de către instituţiile care trebuie să facă", a mai spus Rus.

Comentarii Facebook