Șeful Poliției Dej închidea ochii la afacerile mafiei, dar au ”dormit în post” și ofițerii de la Biroul de Investigații Criminale Dej


Șeful Poliției Dej, comisarul șef Alin Câmpean, a fost schimbat din funcție ca urmare a neregulilor din localitate, în special pe linia combaterii criminalității. Proxeneții care au prosperat sunt cireașa de pe tort. 

Conform unor surse din cadrul Poliției Române, după verificările care l-au vizat pe  comisarul șef Alin Câmpean urmează să fie analizată activitatea întregii structuri din subordine, inclusiv cea a comisarului șef Simion Cîțcoan (foto), șeful Biroului de Investigații Criminale.

Revenind la comisarul șef Alin Câmpean, sursele judiciare spun că avea o relaie apropiată cu unul dintre proxeneți, Călin Man, și că avocatul acestuia a fost la sediul Poliției Dej chiar în dimineața când acesta a fost dus la audieri. Procurorii care au anchetat dosarul proxeneților nici măcar nu au apelat la Poliția Dej, pentru că nu erau de încredere.

Vizat de controalele ce vor urma este și comisarul şef de poliție Simion-Ovidiu Cîțcoan, șeful Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Dej, care ar fi trebuit să știe tot ce ”suflă” în localitate. Cei șase proxeneți au lucrat liniștiți chiar sub nasul Poliției Dej timp de 4 ani și au adunat averi fabuloase. 

De ce au fost arestați proxeneții ”șeici” de la Cluj. Motivarea judecătorului de la Dej: Sunt un pericol

Comentarii Facebook