Șeban Huidu a vorbit pentru prima oară deschis despre accidentul rutier: Sinucidere? E pentru lași



Fostul prezentator, Șerban Huidu, a vorbit pentru prima oară cu presa despre evenimentele nefericite care i-au marcat viața în ultimii ani.

Cârcotașul a vorbit despre momentul în care a suferit accidentul de schi, în urma căruia a intrat în comă.

"Am fost în comă de gradul 6. Între 5 și 9 șansele să rămâi cu sechele pe viață sunt foarte mari. Este un noroc faptul că mi-am revenit, dar norocos poate fi numit de fapt cel care nu pățește nimic", a spus jurnalistul, potrivit libertatea.ro.

Forțat de împrejurări, Huidu a mers și la psiholog, în ciuda faptului că ”urăște psihologii”.

"La multe insistente, am mers la psiholog. Urăsc psihologii. Eu am mers la o femeie psiholog care m-a catalogat repede. Ați căzut de undeva de sus, unde erați adorat de fani, văzut de multă lume. Și acum sunteți în umbră. Numai tâmpenii. Eu am fost și sunt om de radio. În televiziune a trebuit să apar. A fost o problemă de conjunctură. Televiziunea este o pasiune puternică, dar pentru mine mai puternică este pasiunea pentru radio", a mai adăugat Huidu. "Am mai schiat de atunci, dar n-am mai fost niciodată acolo unde s-a petrecut necazul".

Despre accidentul rutier, în care trei persoane au decedat, fostul prezentator a recunoscut că ”va purta crucea” cât va trăi.

"Numai un om inconștient nu percepe vina. Urmările au fost mult mai grave decât vina în sine. În asemenea situații trebuie să te împaci cu tine. Să realizezi că nu poți schimba lucrurile. Sinucidere? Nu m-am gândit niciodată la așa ceva. Numai oamenii lași ajung la sinucidere. Mai greu este să înfrunți realitatea. Cred în Dumnezeu, dar nu sunt adeptul bisericii. S-a spus că familia mea este blestemată. Nu cred în așa ceva. Ce s-a întâmplat e crucea mea. O s-o duc cât voi trăi. Copiilor mei va trebui să le explic într-o zi ce a fost. Atât în Austria, cât și accidentul din România. Îmi va fi foarte greu. Un moment pe care mi l-am asumat. Atunci când s-a întâmplat erau prea mici. Nici acum nu ar înțelege, dar va veni momentul în care va trebui să le spun. Cu rudele victimelor accidentului m-am întâlnit, le-am promis că îi ajut cu cele creștinești, pe unii cu sume de bani lunar, dar după două luni conturile au fost închise. Pot să-I înțeleg. Nu pot să le reproșez nimic din ce au făcut sau ce au zis despre mine. Atitudinea lor este a unor oameni care și-au pierdut pe cei dragi pentru totdeauna. Eu nu pot să-i aduc înapoi oricât de mult aş regreta ce s-a întâmplat", a mai adăugat cârcotaşul.

Șerban Huidu s-a retras din lumina reflectoarelor, însă a rămas producător la Cronica Cârcotașilor, dar produce și noua emisiune de la Prima TV, Epic Show.

Comentarii Facebook