Se toarnă asfalt ”pe cele patru benzi de 200 de metri din Baciu!” Folosiți ruta alternativă dacă veniți de la Zalău

 

Coada de mașini se întinde în Baciu până la podul de la Suceagu, deoarece se asfaltează porțiunea de 200 de metri, din zona Petrom, unde vor fi patru benzi.

Coloana la intrarea in Cluj dinspre Zalău începând de la podul din Suceagu. Cei ce veniți dinspre Salaj alegeti varianta A3 - Florești - Cluj dacă nu vreți să stați două ore să admirați frumusețile Baciului”, transmite un clujea, pe Facebook. ”Se lucreaza la cele 4 benzi de 200 de metri”, a comentat cineva. Oamenii iau în râs lucrarea, pentru că aceasta nu va rezolva mare lucru, deoarece în Baciu sunt numai 2 benzi, iar în condiții de trafic normal se va circula bară la bară.

Lucrarea nu a fost anunțată de cei de la Drumuri Naționale.

Vineri, 20 noiembrie, primarul Emil Boc a anunțat că lucrările de pe Calea Baciului și la podul de lângă Petrom trebuie să fie terminate până în 1 decembrie. Primarul Emil Boc susține că dacă nu se va face lucrarea la timp, atunci va aplica amenzi și sancțiuni, într-o încercare de a aduce mentalitatea germană la Cluj. 

Podul de pe Calea Baciului are termenul de finalizare 1 decembrie. Vom merge acolo și vom vedea dacă s-a terminat lucrarea. Trebuie să facă lărgirea de pe Calea Baciului, plus distanța de 1,8 kilometri de la Napolact, de lărgire. Proiectul este în derulare și termenul este de 1 decembrie.

Acolo ne-a fost de folos conlucrarea cu noul ministru al Transporturilor. A trebuie să se schimbe și să vină un om care să înțeleagă această problemă. Din fericire, ministrul merge chiar pe această rută spre casă și a văzut ce greu este. Aceasta este realitatea. Nu a trebuie să îmi deschid gura pentru a se face ceea ce este necesar. Am cedat o parte din terenul care era în proprietatea Primăriei”, a spus primarul Emil Boc.

Comentarii Facebook