Se modifică modalitatea de comandă prin SMS a biletelor de transport metropolitane! Anunțul făcut de CTP Cluj-Napoca


Compania de Transport Public Cluj-Napoca anunţă că ȋncepând cu data de 10.05.2023 se va modifica textul de comandă pentru biletele metropolitane achiziţionate prin SMS. Vor fi disponibile bilete de 1 călătorie ȋntre Cluj-Napoca și localitatea metropolitană, conform tarifelor aprobate.

Pentru a achiziţiona 1 Călătorie METROPOLITANĂ ȋntre Cluj-Napoca și localitatea dorită se va trimite prin SMS la 7479 numele localităţii sau codul scurt de comandă format din primele litere din numele localităţii, fără a utiliza diacritice.

Exemplu: pentru biletul cu 1 călătorie Cluj-Napoca- Florești se trimite prin SMS numele localităţii Florești sau textul „FLO“.

Vă reamintim că plata prin SMS are avantajul achiziționării de pe propriul telefon, fără a depinde de accesul la chioșcuri sau automate de bilete, iar ȋncasarea se va face ulterior, pe factura telefonică. *C.T.P. Cluj-Napoca S.A. va încasa strict tariful de transport la prețul în lei stabilit prin Hotarare de Consiliu Local, iar diferenta va fi incasata de operatorii de telefonie si SMS.

Pentru a utiliza ȋn siguranţă bilete prin SMS, urmaţi următorii pași:

Pasul 1. Trimiteţi, ÎNAINTE DE URCARE, numele localităţii metropolitane sau codul de comandă prin SMS, la numărul 7479 (nu utilizaţi diacritice).

Pasul 2. Așteptaţi primirea mesajului cu codul de confirmare, apoi urcaţi ȋn mijlocul de transport;

Pasul 3: Păstraţi mesajul și codul de confirmare pentru control. Telefonul trebuie să fie funcţional ȋn timpul controlului.

Pentru informaţii complete privind serviciile de transport oferite, tarifele, sistemul de ticketing precum și pentru alte informaţii utile actualizate, consultați site-ul ctpcj.ro

super.jpeg

Comentarii Facebook