Se închide o bretea de acces în zona nodului Chețani, pe A3: „E închisă circulația pentru mașinile care circulă din Cluj-Napoca spre Târgu Mureș”


Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere anunță închiderea traficului pe o bretea a Autostrăzii Transilvania. Motivul fiind montarea grinzilor în zona nodului Chețani, în cadrul lucrărilor de finalizare a lotului de autostradă Chețani – Câmpia Turzii, parte a autostrăzii A3, în județul Mureș.

Continuă montarea grinzilor în zona nodului Chețani, în cadrul lucrărilor de finalizare a lotului de autostradă Chețani – Câmpia Turzii, parte a autostrăzii A3, în județul Mureș.

Circulația este închisă între orele 8 și 18 pe breteaua de urcare pe autostradă pentru autovehiculele care circulă din direcția Cluj-Napoca spre Târgu Mureș, circulația fiind redirecționată pe DN15. 

Cei care circulă în sens invers, dinspre Târgu Mureș spre Cluj-Napoca pot utiliza în continuare autostrada fără restricții. Lucrările de montare a grinzilor se vor termina mâine (vineri, 06.04.2023) și toate restricțiile vor fi ridicate!”, transmite Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere. 

Comentarii Facebook