Se conturează o nouă Sală Polivalentă în Cluj. Va găzdui inclusiv competiții sportive internaționale


O nouă Sală Polivalentă apare în județul Cluj, pe lângă BT Arena și „Horia Demian”. Vorbim despre noua sală polivalentă Turda Arena, care va avea peste 3.320 de locuri și va putea găzdui competiții sportive internaționale, dar și concerte sau alte evenimente culturale.

Turda Arena va fi locul unde vom găzdui competiții sportive inclusiv la nivel internațional, dar și evenimente social-culturale. Posibilitatea organizării unor concerte de mare amploare și prezența în Turda a unor formații de succes este asigurată de facilitățile oferite de această sală. Cu o capacitate de 3.320 de locuri, această investiție va contribui semnificativ la dezvoltarea infrastructurii sportive, de agrement și de cultură.”, a transmis primarul Cristian Matei, pe Facebook. 

a4.jpeg

Sala dispune de dotări de ultimă generație, printre care un sistem de iluminat de 2.000 lucși, reclame de tip LED, un cub pe tavanul sălii pentru reluări, zonă de recuperare sportivă, facilități dedicate mass media, precum și un parchet din lemn de arțar, potrivit  turdanews.net.

Comentarii Facebook