Scrisoarea disperată a unui jurnalist de la Digi 24 Cluj. L-au dat afară de sărbători, alături de alte 9 persoane

 

Digi 24 se aliniază sezonului de disponibilizări și reduceri salariale din televiziunile din România. 

 

După România TV şi Realitatea TV, a venit şi rândul celor de la Digi 24 să facă restructurări. Stațiile locale au fost ”decimate” de sărbători, în total 100 de persoane fiind concediate. 

 

Șefii stațiilor locale au trebuit ca de la 1 ianuarie 2015 să dea afară între 7 și 10 persoane, scrie reportervirtual.ro.

 

La Cluj, de exemplu, au fost dați afară 10 oameni din totalul de 30 de angajaţi. Unul dintre ei este productorul Sandu Mureșan, un jurnalist cu experienţă de 20 de ani în presă, care a lucrat şi la Pro TV și Realitatea TV.

 

Nu mi-e usor, dar trebuie sa va cer sprijinul. Cei de la Digi24 au decis ca nu mai au nevoie de un om de calitate, asa ca sunt in cautarea unui nou loc de munca. Vreau sa cred ca zicala cu piciorul in fund si pasul inainte se va adeveri si de aceasta data. Vreau sa va ganditi putin la asta si daca aveti vreun job acolo unde lucrati, daca stiti undeva o varianta de angajare, v-as fi recunoscator daca mi-ati spune. Orice idee este binevenita si ma va ajuta cu siguranta. Am o experienta de 20 de ani deja in mass media, in relatiile cu oamenii. Gandesc pozitiv si sunt dispus sa incerc si altceva”, a scris Sadu Mureșan.

Comentarii Facebook