Scoala Internationala si Gradinita Spectrum vor functiona din toamna si la Cluj


Scoala Internationala si Gradinita Spectrum vor functiona din toamna si la Cluj, cu predare in limba engleza, pentru toate categoriile de varsta.

La Gradinita Spectrum copiii vor invata limba engleza dupa sistemul "Early Years Foundation Stage", folosit si in Marea Britanie. Micutii vor fi repartizati pe varste: Grupa Mica (3-4 ani), Grupa Mijlocie (4-5 ani), Grupa Mare (5-6 ani) Grupa Pregatitoare (6-7 ani).

Scoala Internationala Spectrum pentru clasele I - VIII va functiona dupa Curriculumul romanesc, "avand un numar redus de elevi pe clasa, care vor beneficia de predarea intensiva a limbii engleze, de initiere in informatica, cat si de numeroase activitati extra curriculare", a declarat Diana Cojocnean, purtatorul de cuvant al scolii.

Scoala si Gradinita Spectrum din Cluj-Napoca au sediul pe strada Zorilor nr. 27, etaj 4, in incinta Scolii Radu Stanca. Unitatea de invatamant a fost infiintata in anul 2003 si de atunci functioneaza la nivel national. Pana acum 1.000 de copii au absolvit Scoala Spectrum din Bucuresti si Constanta.

Comentarii Facebook