Scene GRAVE într-un sat din Cluj, în plină zi. L-a lăsat lat la pământ și nu mai sufla. Oamenii au ieșit pe străzi și acuză Ambulanța și Poliția – VIDEO


Un bărbat a fost omorât în Cămărașu de un consătean, în urma unei simple discuții, ziua în amiaza mare. ATENȚIE LA IMAGINI!

Localnicii spun că agresorul a băgat cuțitul în victimă, direct în inimă, fără milă. Nu se știe încă de la ce a izbucnit totul, dar cert este că oamenii au ieșit pe stradă pentru a-l apăra pe cel căzut la pământ. 

Cei din sat au acuzat poliția și medicii că au intervenit extrem de lent. Bărbatul era căzut pe jos și părea că nu mai suflă. 

La data de 19 august 2023, în jurul orei 19,30, în timp ce inculpatul L.S.D. se afla in curtea imobilului casă din satul Cămărașu, județul Cluj, pe fondul unui conflict spontan cu persoana vătămată B. S. care se afla pe stradă, în imediata apropiere a gardului imobilului în care locuia inculpatul L.S.D., i-a aplicat persoanei vătămate B.S. o lovitură de cuțit în zona toracelui, cu consecința cauzării unei leziuni traumatice (plagă înțepat — tăiată) care a dus la decesul victimei”, au arătat procurorii.

Comentarii Facebook