Scandalagiu reținut de polițiștii clujeni. Intra peste oameni în casă, îi bătea și le distrugea bunurile


Polițiștii clujeni l-au reținut, luni, pe un bărbat, bănuit de lovire sau alte violenţe, distrugere şi violare de domiciliu.

La data de 15 decembrie a.c., în urma investigaţiilor efectuate de poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Comunală Luna, s-a dispus continuarea urmării penale faţă de un bărbat, de 27 de ani, din Câmpia Turzii, pentru comiterea infracţiunilor de lovire sau alte violenţe, distrugere şi violare de domiciliu, fapte prevăzute de Codul penal”, informează reprezentanții IPJ Cluj.

Din cercetările polițiștilor a reieşit că bărbatul, în cursul lunii decembrie, pe timp de zi, ar fi pătruns, fără drept, în locuinţa unei femei, din comuna Luna, şi i-ar fi aplicat acesteia mai multe lovituri care au necesitat pentru vindecare 1-2 zile de îngrijiri medicale. Totodată, în timpul nopţii, acesta ar fi pătruns, fără drept, în locuinţa unei alte femei, din aceeaşi localitate, căreia i-ar fi distrus bunuri de circa 800 lei.

Oamenii legii l-au reţinut pe bărbat pentru 24 de ore, acesta urmând să fie prezentat în faţa instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Comentarii Facebook