Scandalul de la Olimpiada Nationala de Limba Engleza de la Cluj, anchetat de Ministerul Educatiei - FOTO

Scandalul iscat la Cluj de un parinte care a acuzat pe reprezentantii Ministerul Educatiei si Inspectoratul Judetean Scolar Cluj ca i-au tinut pe copii in frig la olimpiada si au furat banii din sponsorizari va fi anchetat.

Secretarul de stat din cadrul Ministerului Educatiei, Oana Badea, a declarat ca "trebuie verificate informatiile din toate sursele. Trebuie sa vedem daca intr-adevar au fost probleme in ceea ce priveste cazarea copiilor". Ea a spus ca o intereseaza in primul rand copiii "pentru ca este vorba de olimpicii Romaniei, elevi care ne vor reprezenta la olimpiade internationale. Vom vedea daca evaluarea si desfasurarea concursului s-a au fost corecte si dupa ce voi avea toate informatiile vom putea oferi o informatie corecta", a mai spus Oana Badea.

Scandalul de la Olimpiada Nationala de Limba Engleza de la Cluj a fost provocat de un parinte care are dubla cetatenie, romana si americana, si care i-a acuzat pe inspectori de nereguli.

"Au furat banii si si-au batut joc de copii. Elevii au stat in frig si eu s-au lafait la hoteluri de 4 stele. Au cheltuit sute de milioane de lei vechi. Nu se va termina asta aici pentru ca voi face plangere la parchet. Sa vada dansii cum au fost risipiti banii din sponsorizari", a declarat Tom Baran, a carui fiica a obtinut la Olimpiada de la Cluj nota sapte.

Comentarii Facebook