Vineri 4 Decembrie

Scandal între romii din Viișoara! Trupele de bătăuși au intrat în două case

 

Un scandal s-a iscat în comunitatea de romi din Viișoara, soldat cu mai multe rețineri. 

Un bărbat de 41 de ani din Viișoara a sunat la 112, miercuri seara, în jurul orei 22.40, după ce mai mulți bătăuși au intrat peste el în casă, unde se uita la televizor împreună cu nepotul său de 17 ani şi un tânăr de 20 de ani. ”Persoane necunoscute au intrat, fără voia sa, în imobilul în care acesta locuieşte şi le-a adresat celor 3 ameninţări cu acte de violenţă. În urma verificărilor efectuate, cei în cauză au fost identificaţi, stabilindu-se că sunt 2 tineri în vârstă de 20 de ani, din comuna Viişoara”, au spus anchetatorii. 

Răfuielile au continuat. Poliția a fost chemată din nou în jurul orei 23.10. ”Poliţiştii au fost sesizaţi de către o femeie, cu privire la faptul că nepotul său, în vârstă de 20 de ani, a fost agresat fizic de către mai multe persoane, acesta fiind transportat la o unitate medicală în vederea acordării de îngrijiri medicale. 

În urma verificărilor, au fost identificate persoanele în cauză, un minor de 17 ani din comuna Viişoara şi un tânăr de 20 de ani, din municipiul Câmpia Turzii. 

În urma evenimentelor şi a verificărilor efectuate, poliţiştii din cadrul Secţiei 4 Poliţie Rurală Câmpia Turzii efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de  violare de domiciliu, amenințare şi lovire sau alte violențe, fapte prevăzute şi pedepsite de Codul penal”, au mai spus anchetatorii.

.

Comentarii Facebook