Scandal în Florești între doi vecini care și-au împărțit pumni/ A fost nevoie de intervenția polițiștilor clujeni pentru a calma spiritele- FOTO EXCLUSIV


Conflict spontan în Florești. Doi vecini s-au luat la bătaie și a fost nevoie de intervenția polițiștilor pentru a-i liniști

Un  scandal a izbucnit în această seară pe strada Florilor din comuna Florești, județul Cluj, între doi vecini care locuiesc vis-a-vis, în același bloc. Totul a pornit de la o bicicletă pe care unul dintre ei voia să și-o parcheze într-un loc în care celalalt nu era de acord.

Conflictul a început spontan în jurul orei 19.45, când unul dintre bărbați, un tânăr de 30 de ani, s-a luat la ceartă cu celălalt vecin și cu soția acestuia, susținând că are dreptul să își lase bicileta oriunde dorește.  De la înjurături s-a trecut rapid la îmbrânceli, până când au ajuns polițiștii, după ce vecinii celor doi au sunat la 112. 

Reprezentanții Poliției Cluj au declarat pentru Știri de Cluj  că la eveniment au intervenit polițiștii Secției 6 Poliția Rurală Florești.

”Polițiștii Secției 6 Polție Rurală Florești au intervenit la o stare conflictuală spontană, între doi vecini. Situația a fost aplanată”, au declarat reprezentanții Poliției Cluj pentru Știri de Cluj.  

Comentarii Facebook